Palvelut

Räätälöidyt ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin

Palvelut

Räätälöidyt ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin

24h LVI-päivystys

Lvi-huollon ympärivuorokautinen puhelinpäivystys 0400 695 115

Monipuoliset palvelumme

yksityishenkilöille ja yritysasiakkaille

Tarjoamme LVI-alan palveluita saneerauskohteista uusien kokonaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi palvelutarjontaamme kuuluu kodinkoneiden ja kylmäkonelaitteiden myynti, asennus ja huolto. Olemme toimineet Ylä-Lapin alueella jo vuodesta 1997 lähtien. Vuosikymmenten kokemus ja pohjoisen alueen paikallistuntemus takaavat asiakkaalle kustannustehokkaat ja pitkäikäiset ratkaisut ensiluokkaista palvelua unohtamatta. 

Lämmitys

Ilmanvaihto

Vesi- ja jätehuolto

Kylmäkonehuolto

MUUT PALVELUmme

Pyrimme aina mukautumaan asiakkaidemme tarpeisiin. LVI-palveluiden ja kylmäkonehuoltojen lisäksi palveluvalikoimaamme täydentää nestekaasujärjestelmien sekä kodinkoneiden huollot ja korjaukset. Meiltä hoituu myös auton ilmastointilaitteen kylmäaineen lisäys sillä välin kun asioit myymälässämme, kun varaat ajan palvelulle etukäteen.

Ylä-Lapin LVI:n ympärivuorokautinen päivystys palvelee LVI-asioita koskevissa tapauksissa niin yksityishenkilöitä kuin yritysasiakkaitakin. Toiminta-alueemme ulottuu koko Ylä-Lapin alueelle muun muassa Inariin, Utsjoelle ja Saariselälle. Syrjäisemmille seuduille tulemme tarvittaessa vaikka veneellä tai moottorikelkalla, ethän siis epäile ottaa yhteyttä tukalan paikan tullen!

Yleisimmät päivystykselliset asiat koskevat yhtäkkistä lämmitysjärjestelmän rikkoutumista, viemäreiden tai vesijohtoputkien jäätymistä tai tukoksia tai tilanteita, joissa putkirikko aiheuttaa välittömän hätätilanteen. Asiantuntijamme kartoittaa tilanteen, varaosien tarpeen ja arvioi kiireellisyyden ja tarvittaessa tulemme paikan päälle hetimiten.

Kohteen etäisyys, pyhä- ja yöajat sekä kiireellisyys vaikuttavat palvelun hintaan. Palvelu laskutetaan jälkikäteen.

kodinkoneiden korjaus ja huolto

Tuo kodinkone tai laite myymälään korjattavaksi tai varaa korjaajan kotikäynti paikan päällä. Kauttamme hoituu yleisimpien merkkien, kuten Bosch, Miele, Siemens, UPO, Gorenje, Asko ja Whirlpool huollot ja korjaukset.

nestekaasujärjestelmien huollot ja korjaukset

Hoidamme nestekaasujärjestelmien huollot, korjaukset ja koeponnistukset turvallisesti!

autoN ilmastointilaiTTEEN kylmäaineen täytöt

Auton ilmastointilaitteen kylmäaineen täyttö hoituu odottaessa, kun varaat palvelun etukäteen.

kaivuutyöt sekä lumenauraus-, ja kiinteistöhuoltopalvelut

Meiltä saat lumenaurauspalvelut ja maankaivuutyöt kaivinkoneella. Tarjoamme myös kiinteistönhuoltopalveluita. Tehdään tarjous tarpeidesi mukaan!

Olemme toteuttaneet Ylä-Lapin alueella useita uusien omakotitalojen, mökkien ja huviloiden LVI-töitä, sekä vanhempien kohteiden saneerauksia.

 • 2016 K-Supermarket Ivalo
 • 2016 Wilderness Safaris Saariselkä majoitusrakennukset
 • 2017 Aurora Village majoitusrakennukset
 • 2018 Männikön palvelukoti
 • 2019 Wilderness Inari Hotelli
 • 2019 Aarrenpuisto luhtitalot
 • 2020 As Oy Vuopajan helmi rivitalo
 • 2021 Luminess Oy, Aurora Queen Resort
 • 2022 Utsjoen Poliisiasema
 • 2022 Lapponia tours
 • 2023 Wilderness Nellim Hotelli