Ylä-Lapin LVI Oy

Paikallinen ja palveleva perheyritys

Ylä-Lapin LVI Oy

Paikallinen ja palveleva perheyritys

24h LVI-päivystys

Lvi-huollon ympärivuorokautinen puhelinpäivystys 0400 695 115

Paikallista työtä

Sydämenasiamme on tukea Ylä-Lapin alueen säilymistä elinvoimaisena ja olla omalta osaltamme mukana edistämässä paikallisia palveluita. Tarjoamme mielellämme alan opiskelijoille harjoittelupaikkoja ja haluamme mahdollistaa alalle työllistymistä. 

Group of people sealing a deal

Ylä-Lapin LVI Oy on vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on kasvanut kahden miehen yrityksestä jo yli tusinaan alan ammattilaiseen. Matkan varrella myös palvelutarjontamme on laajentunut kylmä- ja kodinkonehuollon palveluilla. Pyrimme aina mukautumaan asiakkaiden tarpeisiin ja haluamme olla ajan hermoilla ympäristöteknologian kehityksessä.

Miksi valita Ylä-Lapin LVI?

neljä syytä valita kumppaniksi

Huomoimme ratkaisuissamme pohjoisten olosuhteiden tuomat haasteet ja teemme ratkaisut aina kustannustehokkaasti kohteen ja asiakkaan edun mukaisesti. Valitse palveleva ja paikallinen Ylä-Lapin LVI, joka huolehtii suunnittelusta, asennuksesta ja huolloista. Emme unohda asiakasta hätätilanteissakaan, olemme tavoitettavissa vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri.

“Haluamme palvella alueen asukkaita ja yrityksiä mahdollisimman hyvin ja löytää ratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa kohdekohtaisesti. Meille on tärkeää edistää paikallisia palveluita ja alueen kehitystä.”

Yrittäjä Juho Lairikkala