Lämmitys

Ratkaisut kiinteistöiden lämmitysjärjestelmiin

Lämmitys

Ratkaisut kiinteistöiden lämmitysjärjestelmiin

Ilmalämpöpumppu on investointi, etenkin jos lämmityskustannuksesi ovat korkeat. Ilmalämpöpumppu jaksaa lämmittää kovillakin pakkasilla ja kesähelteillä se pystyy jäähdyttäämään tehokkaasti omakotitalon, kesämökin ja muut tilat energiatehokkaasti. Ilmalämpöpumppu poistaa kosteutta ja ilman epäpuhtauksia. Valikoimassamme on ilmalämpöpumppujen lisäksi maalämpöpumput sekä ilma-vesilämpöpumput. Asennamme, opastamme käyttöönotossa ja huollamme.

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta asennettuna. Tarjousta varten selvitä valmiiksi kiinteistön koko, rakennuksen lämmitysmuoto sekä ulkoseinän materiaali ja paksuus.

Tarjous

Teemme tarjouksen, joka sisältää perusasennuksen tarvikkeineen.

Asennus

Asentaja saapuu sovittuna ajankohtana ja saat ilmalämpöpumpun toimintaan saman päivän aikana. Lopuksi opastamme laitteen käyttöönotossa.

Laskutus

Asennuksen jälkeen lähetämme laskun, johon on merkitty erikseen asennustyön osuus jonka voi laittaa kotitalousvähennykseen.

Tarjoamme täydentäviä ratkaisuja monenlaisten kiinteistöjen lämmitysjärjestelmiin. Oli kyseessä sitten koti, mökki, huvila, pieni tai suuri remonttikohde, Ylä Lapin LVI hoitaa lattialämmitysten asennukset sekä saneerauskohteisiin että uudisrakennuksiin.

Kysy lisää muista kiinteistön lämmitystä koskevista tuotteista ja palveluista:

  • Lattialämmitykset
  • Aurinkosähköjärjestelmät
  • Lämminvesivaraajat
  • Lämmityskattilat